Αυτά είναι τα καλύτερα καφέ-delivery στην Κοζάνη!  

 Η Κοζάνη δεν είναι ακριβώς σαν τη Λάρισα, αλλά τα τελευταία χρόνια θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η «πόλη του καφέ» στη Δυτική Μακεδονία!

Το Kozanimedia επέλεξε τα καλύτερα καφέ-delivery της πόλης, τα οποία με ένα τηλεφώνημα φέρνουνστο σπίτι σας τον ιδανικό καφέ, μαζί με brunch, γλυκιές, αλλά και αλμυρές γεύσεις!

Με τρία καταστήματα στην πόλη το «Espresso World» αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή στο χώρο του καφέ! Μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας χαρμάνι μέσα από αρκετές επιλογές, ενώ ο καφές έρχεται σπίτι σας μαζί με μοναδικές γλυκιές και όχι μόνο γεύσεις!

Το μοναδικό «The Cups» ήρθε να αλλάξει ολόκληρη την πλατεία Λασσάνη! Με εκλεκτό καφέ, πλέον, φέρνει σπίτι σας σάντουιτς, μπουγάτσες, αλλά και εξαιρετικό Brunch! Δοκιμάστε τη σπέσιαλ ομελέτα του!

 

Στο κέντρο της πόλης, στην οδό Μακεδονομάχων, θα βρείτε το εξαιρετικό «Baker Brothers», με τον καφέ σας να συνδυάζεται ιδανικά με μπουγάτσα και φοβερά σάντουιτς, με μεγάλη ποικιλία!

 

Και, φυσικά, τα «Mikel» Κοζάνης πρωταγωνιστούν στο χώρο του καφέ της πόλης, με τρία, πλέον, καταστήματα σε ισάριθμες περιοχές, καφέ και ροφήματα για όλα τα γούστα και, φυσικά, με κάθε είδους γλυκιές και αρμυρές γεύσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *