Τέλος εποχής και τώρα που έρχεται η Άνοιξη ήρθε η ώρα να φροντίσουμε για τα χαλιά μας στα Ταπητοκαθαριστήρια Βλάχα!!!


Τα Ταπητοκαθαριστήρια Βιολογικός καθαρισμός χαλιών στρωμάτων σαλονιών στην Κοζάνη ΒΛΑΧΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκινά στις αρχές του προηγούμενο αιώνα. Μετά από τέσσερις γενιές, η οικογενεια μας μυείται στα μυστικά της τέχνης της κλωστοϋφαντουργίας από φημισμένους τεχνίτες της εποχής και συνεχίζει την ιστορία της επιχείρησης, μια ιστορίας που εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος που επισκέπτεται την έδρα της επιχείρησης στην οδό Δημοκρατίας 6 – Φον Κοζάνη 3, στην Κοζάνη.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη των πελατών μας, βελτιώσαμε την ποιότητα της εργασίας μας και μεγαλώσαμε γρήγορα. Ήμαστε τώρα ανανεωμένοι και έτοιμοι να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το χαλί των ονείρων σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.bestcarpet.gr

Τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον καθαρισμό των χαλιών σας και τον μοκετών σας σε μας. Εμείς στη ΒΛΑΧΑ πιστεύουμε πως η ποιότητα των υπηρεσίων που προσφέρουμε είναι 5 αστέρων και εργαζόμαστε σκληρά για να σας παραδώσουμε τα αποτελέσματα που περιμένετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *