“Σούρδος” – Η ζυθοποιία Περτσινίδης αποκάλυπτει την αποκριάτικη μπύρα της!

Η μπύρα Σούρδος αποτελεί μία τύπου HOUSE ALE μπύρα που παράγεται από εξαιρετικής ποιότητας κριθάρι και σιτάρι σε συνδυασμό με τους περίφημους λυκίσκους από την περιοχή του Χάλερταου της Βαυαρίας όπου η Ζυθοποιία μας διατηρεί ισχυρούς δεσμούς μας αποκαλύπτει ο Γεώργιος Περτσινίδης Διευθύνων Σύμβουλος της Ζυθοποιίας Περτσινίδη.
Η μπύρα Σούρδος είναι μία αφιλτράριστη και απαστερίωτη μπύρα με σκοπό την διατήρηση των ιδιαίτερων αρωμάτων της και με αλκοόλ που πλησιάζει το 5,5% .Τα κύρια χαρακτηριστικά της μπύρας Σούρδος είναι το χάλκινο της χρώμα με τον πυκνό αφρό και τις γεύσεις ψωμιού και μπισκότου που συνδυάζονται αρμονικά με τα υπέροχα αρώματα του λυκίσκου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *